Noi avem grijă de ochii tăi!

ISTUDOR CONSTANTIN
Administrator

Dornic de a-și pune la dispoziția dumneavoastră experiența acumulată în cei 20 de ani, a dezvoltat o echipă de profesioniști, asigurându-se în permanență că ochii dumneavoastră se vor bucura de o vedere perfectă.

ISTUDOR BIANCA-ALEXANDRA
Asistent Manager

Veselă și ambițioasă din fire, este mereu gata să accepte o provocare. Vine cu forțe proaspete, e dornică să-și ajute colegii, se implică în mod constant și nu dă niciodată înapoi. “Mergi în viață cu o licărire în ochi, cu un zâmbet pe față și cu un scop măreț în inimă.” - William James

SANDU ELENA
Director Vânzări

Având o experiență de 16 ani în domeniul opticii medicale este un specialist de încredere pentru pacienții de toate vârstele, oferindu-le `` Garanția unei vederi perfecte!`` Ceea ce o diferențiază în cariera sa, este atenția la detalii și empatia față de semenii săi. Totodată, coordonează și asigură buna desfășurare a activității din toate centrele Kronstadt Optik.pe partea de vânzări și dezvoltare personala. Elena se ghidează după citatul „Nu conteaza atat de mult ce faci, ci câtă dragoste pui in ceea ce faci” – Maria Tereza

ROȘU ALEXANDRA
Marketing Coordinator

Absolventă de Comunicare și Relații Publice, cu un master în Brand Management și Comunicare Corporatistă și peste 7 ani de proiecte în domeniul advertising-ului pentru brand-uri cu nume sonore. La bază om de publicitate, în esență un artist neînțeles. Când cele două se întâlnesc se naște un storyteller, un creativ incurabil, un content writer cu înclinații vizuale și un om al ideilor memorabile.
``Creativity is intelligence having fun. `` Albert Einstein

Dr. PĂDURARIU CRISTINA
Medic specialist oftalmolog

Consideră că cel mai important lucru în relația medic-pacient este încrederea și respectul reciproc. Îi plac provocările și tratează fiecare pacient în parte cu multă seriozitate. Priceperea sa ca medic oftalmolog vine întotdeauna în sprijinul pacientului deoarece cazurile cele mai dificile pot necesita pe lânga consultul clinic și investigații de specialitate, în vederea formulării unui diagnostic și alegerea tratamentului potrivit.
Pasiunea doamnei doctir este oftalmopediatria deoarece iubeste copiii și se simte bine în preajma lor.

MITICI GABRIELA-ALINA
Tehnician Optometrist

Cu peste 15 ani experiență în domeniu, Gabriela e o persoană muncitoare și caldă, atentă, implicată și foarte dedicată activității ei în cadrul centrului Kronstadt Optik. Se ghidează după citatul său preferat „Posibilitatea că un vis să se îndeplinească este cea care face că viața să fie interesantă.”

ONEA DENISA-MARIA
Optometrist

Denisa, având o experiență de câteva luni în domeniu, este o persoană sociabilă, emotivă, care învață în fiecare zi și își dorește să se perfecționeze în vânzări și să se dezvolte profesional în fiecare zi. Citatul preferat al Denisei este inspirat de la Jose Garcia Marquez „Vor exista întotdeauna oameni care te vor răni, așa că trebuie să îți păstrezi încrederea și doar să ai mai multă grijă în cine te încrezi a doua oară”,

Dr. BĂDĂLUȚĂ IRINA-LAURA
Medic primar oftalmolog

Cu o experiență de peste 10 ani, s-a format și s-a specializat în oftalmologia generală, oftalmopediatrie, în patologia polului anterior și posterior la adulți și copii, fiind bucuroasă să vă întâmpine cu multă răbdare la Kronstadt Optik - Cabinetul Toamnei.

Dr. SCRIPCĂ ROXANA
Dr. SCRIPCĂ ROXANA
Medic specialist oftalmolog

Descrierea perfectă ”Exist pentru a performa, nu pentru a demostra!”. Medic principal al centrelor Kronstadt Optik, dedicat și extrem de perfecționist, acceptă provocările și crede cu tărie că bunul simț este cel care face diferența între bun și grozav. Autoare a mai multor publicații naționale și internaționale în domeniu, este pasionată de a se confrunta cu cele mai dificile cazuri de patologie oculară, pentru a-și depăși limitele.

CIUBOTARU DIANA-ELENA
Responsabil Cabinet CORESI

Diana este responsabila de buna desfasurare a cabinetului din Coresi, este vesela, are o atitudine profesionista si sincera, mereu deschisa provocarilor si cerintelor pacientilor. Cu o experienta de peste 4 ani in domeniu, Diana va sti sa ofere informatii clare in alegerea ramelor cat si a lentilelor pentru ochelari! Se ghidează după “Whatever you'll be, don't be another brick in the wall!”

STURZU ALEXANDRA
Optometrist

Optometrist cu 10 ani de experiență profesională, Alexandra a ales să se specializeze în prescrierea de lentile aeriene și de contact și în consultanța în domeniul ``fashion eyewear``. În urma unei colaborări de 6 ani cu cel mai mare lanț de optică din Scandinavia, a început un proces de inițiere în patologie oculară și a obținut titlul de ``expert în stil``. Consideră că un om de succes, atât pe plan profesional, cât și personal, are la bază principii și valori morale solide. În cazul ei, alege întotdeauna să fie ambițioasă, perseverentă, curioasă și empatică. Și pentru că cele mai frumoase imagini create pe retină rămân în amintiri, îi place să își petreacă timpul liber în natură, în compania artei sau înconjurată de oameni dragi. Iar la sfârșitul zilei, își amintește de citatul celebrei Iris Apfel: ``Dacă nu ești interesat, nu ești interesant!``