Noi avem grijă de ochii tăi!

ISTUDOR CONSTANTIN
Administrator

Dornic de a-și pune la dispoziția dumneavoastră experiența acumulată în cei 20 de ani, a dezvoltat o echipă de profesioniști, asigurându-se în permanență că ochii dumneavoastră se vor bucura de o vedere perfectă.

ISTUDOR BIANCA-ALEXANDRA
Asistent Manager

Veselă și ambițioasă din fire, este mereu gata să accepte o provocare. Vine cu forțe proaspete, e dornică să-și ajute colegii, se implică în mod constant și nu dă niciodată înapoi. “Mergi în viață cu o licărire în ochi, cu un zâmbet pe față și cu un scop măreț în inimă.” - William James

SANDU ELENA
Director Vânzări

Având o experiență de 16 ani în domeniul opticii medicale este un specialist de încredere pentru pacienții de toate vârstele, oferindu-le `` Garanția unei vederi perfecte!`` Ceea ce o diferențiază în cariera sa, este atenția la detalii și empatia față de semenii săi. Totodată, coordonează și asigură buna desfășurare a activității din toate centrele Kronstadt Optik.pe partea de vânzări și dezvoltare personala. Elena se ghidează după citatul „Nu conteaza atat de mult ce faci, ci câtă dragoste pui in ceea ce faci” – Maria Tereza

ROȘU ALEXANDRA
Marketing Coordinator

Absolventă de Comunicare și Relații Publice, cu un master în Brand Management și Comunicare Corporatistă și peste 7 ani de proiecte în domeniul advertising-ului pentru brand-uri cu nume sonore. La bază om de publicitate, în esență un artist neînțeles. Când cele două se întâlnesc se naște un storyteller, un creativ incurabil, un content writer cu înclinații vizuale și un om al ideilor memorabile.
``Creativity is intelligence having fun. `` Albert Einstein

Dr. SCRIPCĂ ROXANA
Dr. SCRIPCĂ ROXANA
Medic specialist oftalmolog

Descrierea perfectă ”Exist pentru a performa, nu pentru a demostra!”. Medic principal al centrelor Kronstadt Optik, dedicat și extrem de perfecționist, acceptă provocările și crede cu tărie că bunul simț este cel care face diferența între bun și grozav. Autoare a mai multor publicații naționale și internaționale în domeniu, este pasionată de a se confrunta cu cele mai dificile cazuri de patologie oculară, pentru a-și depăși limitele.

ALEXE DANIELA-SIMONA
Reprezentant Vânzări

Activă în acest domeniu de 3 ani, Dana este o persoană implicată, receptivă și dornică să învețe lucruri noi. Îi place să relaționeze cu pacienții și să îi consilieze în alegerea ramelor și a lentilelor potrivite stilului de viață și dorințelor.

CIUBOTARU DIANA-ELENA
Responsabil Cabinet - Saturn

Diana este responsabila de buna desfasurare a cabinetului Concept Store, este vesela, are o atitudine profesionista si sincera, mereu deschisa provocarilor si cerintelor pacientilor. Cu o experienta de peste 4 ani in domeniu, Diana va sti sa ofere informatii clare in alegerea ramelor cat si a lentilelor pentru ochelari! Se ghidează după “Whatever you'll be, don't be another brick in the wall!”

ONEA DENISA-MARIA
Optometrist

Denisa, având o experiență de câteva luni în domeniu, este o persoană sociabilă, emotivă, care învață în fiecare zi și își dorește să se perfecționeze în vânzări și să se dezvolte profesional în fiecare zi. Citatul preferat al Denisei este inspirat de la Jose Garcia Marquez „Vor exista întotdeauna oameni care te vor răni, așa că trebuie să îți păstrezi încrederea și doar să ai mai multă grijă în cine te încrezi a doua oară”,

TRIFAN ROXANA-ELENA
Optometrist

Roxana este o fire dinamica, optimista și cu o atitudine pozitivă in fata provocărilor. Cu o experiența de peste 6 ani ca optometrist este mereu in căutarea noutăților pe partea tehnica a domeniului opticii medicale. In prezent se ocupa de programul de recuperare vizuala, fiind unicul cabinet de acest tip din regiunea Transilvaniei. Se ghidează după motto-ul “Inteligenta înseamnă adaptare”.

VLAD TABITA
Optometrist

Simțul răspunderii, comunicarea, empatia și ascultarea nevoilor oamenilor o definesc pe Tabita.
Printre calificările sale se numără premiile obținute la sesiunile de comunicări științifice studențești, conferințele BookLand Evolution și voluntariat la Strategia Națională de Acțiune Comunitară.
“Uneori, bucuria este sursa zâmbetului tău însă, alteori, zâmbetul tău poate fi sursa bucuriei tale.” Thich Nhat Hanh

STURZU ALEXANDRA
Optometrist

Optometrist cu 10 ani de experiență profesională, am ales să mă specializez în prescrierea de lentile aeriene și de contact și în consultanța în domeniul ``fashion eyewear``.În urma unei colaborări de 6 ani cu cel mai mare lanț de optică din Scandinavia, am început un proces de inițiere în patologie oculară și am obținut titlul de ``expert în stil``. Consider că un om de succes, atât pe plan profesional, cât și personal, are la bază principii și valori morale solide. În cazul meu, aleg întotdeauna să fiu ambițioasă, perseverentă, curioasă și empatică. Și pentru că cele mai frumoase imagini create pe retină rămân în amintiri, îmi place să îmi petrec timpul liber în natură, în compania artei sau înconjurată de oameni dragi.Iar la sfârșitul zilei, îmi amintesc de citatul celebrei Iris Apfel: ``Dacă nu ești interesat, nu ești interesant!``

Dr. PĂDURARIU CRISTINA
Medic specialist oftalmolog

Consider că cel mai important lucru în relația medic-pacient este încrederea și respectul reciproc. Îmi plac provocările și tratez fiecare pacient în parte cu multă seriozitate. Priceperea mea ca medic oftalmolog vine întotdeauna în sprijinul pacientului deoarece cazurile cele mai dificile pot necesita pe lânga consultul clinic și investigații de specialitate, în vederea formulării unui diagnostic și alegerea tratamentului potrivit.
Pasiunea mea este oftalmopediatria deoarece iubesc copiii și ma simt bine în preajma lor.
Vă aștept la consultații cu mic cu mare, pentru a beneficia de o examinare completă.

LINGURARU ANDREEA
Responsabil cabinet - Gemenii

Un profesionist în domeniul optometriei cu o experiență de peste 6 ani, este pregătită să vă ofere consultații optometrice și de screening oftalmologic la cel mai înalt nivel. Totodată, gestionează cu promptitudine și profesionalism solicitările pacienților și asigură buna desfășurare a activității în cadrul cabinetului Gemenii.

MARC MARIA-ANDREEA
Optometrist

Maria este o persoană energică, optimistă și caldă cu pacienții Kronstadt Optik, atât copii cât și adulți. Pasionată de dezvoltare personală și psihologie, cunoștinte ce o ajută în fiecare zi în activitatea ei de optometrist. „Ochii dezvăluie puterea sufletului.”

MITICI GABRIELA-ALINA
Tehnician Optometrist

Cu peste 15 ani experiență în domeniu, Gabriela e o persoană muncitoare și caldă, atentă, implicată și foarte dedicată activității ei în cadrul centrului Kronstadt Optik. Se ghidează după citatul său preferat „Posibilitatea că un vis să se îndeplinească este cea care face că viața să fie interesantă.”

Dr. BĂDĂLUȚĂ IRINA-LAURA
Medic primar oftalmolog

Cu o experiență de peste 10 ani, s-a format și s-a specializat în oftalmologia generală, oftalmopediatrie, în patologia polului anterior și posterior la adulți și copii, fiind bucuroasă să vă întâmpine cu multă răbdare la Kronstadt Optik - Cabinetul Toamnei.

ISTOK JULIA
Responsabil cabinet - Toamnei

Cu aproape 5 ani de experiență , este dedicată profesiei, îi place să își asculte cu răbdare pacienții , să îi sfătuiască găsind întotdeauna cele mai bune soluții pentru ei. Ambițioasă și mereu deschisă provocărilor, oferă consultații de specialitate cu profesionalism și determinare. Totodată, coordonează întreaga activitate a cabinetului Toamnei și se asigură că toate așteptările dumneavoastră vor fi depășite.

RECEAN GEORGIANA-SÎNZIANA
Optometrist

Sînziana, vine cu o experienta de 5 ani in domeniul optometriei, este caracterizata de: dinamică, profesionalism, deschisă provocărilor, se dezvoltă învățând zilnic prin implicarea sa . Acest fapt este datorat unui singur scop: mulțumirea și satisfacerea pacientilor cu care intră în contact. Are încredere în citatul sau preferat „Toate visele tale se vor împlini dacă ai curajul să le urmezi „ Walt Disney

Dr. PĂDURARIU CRISTINA
Medic specialist oftalmolog

Consider că cel mai important lucru în relația medic-pacient este încrederea și respectul reciproc. Îmi plac provocările și tratez fiecare pacient în parte cu multă seriozitate. Priceperea mea ca medic oftalmolog vine întotdeauna în sprijinul pacientului deoarece cazurile cele mai dificile pot necesita pe lânga consultul clinic și investigații de specialitate, în vederea formulării unui diagnostic și alegerea tratamentului potrivit.
Pasiunea mea este oftalmopediatria deoarece iubesc copiii și ma simt bine în preajma lor.
Vă aștept la consultații cu mic cu mare, pentru a beneficia de o examinare completă.

CROITORU ALEXANDRA-ELENA
Responsabil cabinet - Berzei

Face parte de 4 ani din echipa Kronstadt Optik în care s-a perfecționat continuu pentru a avea grijă de vederea dumneavoastră.
Motivația a făcut-o să alegă această meserie, iar ajutorul pe care îl oferă oamenilor, zâmbetele lor si bucuria nedescrisă a acestora în momentul în care văd lumea asa cum ar trebui: clară și conturată ii oferă satisfactie.
Îsi iubeste meseria si declară că in echipa Kronstadt Optik se simte ca intr-o familie!

KENDI KINGA-BRIGITTA
Optometrist

Cu peste 4 ani experinta în domeniu, Kinga este o persoană caldă, empatică, serioasă și profesionistă în ceea ce face. Reușește să identifice necesitățile clienților și îi ajută să facă cea mai bună alegere. Pe lângă zâmbete, ea le oferă și ``culoare ochilor``, fiind una dintre colegele care ajută persoanele cu probleme de simț cromatic. Se ghidează după “Ieri a trecut, mâine nu există incă, ce contează este astăzi, adică prezentul.”