Suntem foarte mândrii de calitatea serviciilor și a produselor pe care le comercializăm.

Cunoaște echipa noastră talentată

Noi înțelegem că succesul afacerilor este determinat de calitatea echipei.
PĂDURARIU CRISTINA
Medic specialist oftalmolog

Consider că cel mai important lucru în relația medic-pacient este încrederea și respectul reciproc. Îmi plac provocările și tratez fiecare pacient în parte cu multă seriozitate. Priceperea mea ca medic oftalmolog vine întotdeauna în sprijinul pacientului deoarece cazurile cele mai dificile pot necesita pe lânga consultul clinic și investigații de specialitate, în vederea formulării unui diagnostic și alegerea tratamentului potrivit.
Pasiunea mea este oftalmopediatria deoarece iubesc copiii și ma simt bine în preajma lor.
Vă aștept la consultații cu mic cu mare, pentru a beneficia de o examinare completă.

CROITORU ALEXANDRA-ELENA
Responsabil Cabinet Berzei

Face parte de 4 ani din echipa Kronstadt Optik în care s-a perfecționat continuu pentru a avea grijă de vederea dumneavoastră.
Motivația a făcut-o să alegă această meserie, iar ajutorul pe care îl oferă oamenilor, zâmbetele lor si bucuria nedescrisă a acestora în momentul în care văd lumea asa cum ar trebui: clară și conturată ii oferă satisfactie.
Îsi iubeste meseria si declară că in echipa Kronstadt Optik se simte ca intr-o familie!

KENDI KINGA-BRIGITTA
Optometrist

Cu peste 4 ani experinta în domeniu, Kinga este o persoană caldă, empatică, serioasă și profesionistă în ceea ce face. Reușește să identifice necesitățile clienților și îi ajută să facă cea mai bună alegere. Pe lângă zâmbete, ea le oferă și ``culoare ochilor``, fiind una dintre colegele care ajută persoanele cu probleme de simț cromatic. Se ghidează după “Ieri a trecut, mâine nu există incă, ce contează este astăzi, adică prezentul.”

Kronstadt Optik PARCUL SOMEȘ – BERZEI

Email: kronoptik_berzei@yahoo.com
Telefon: +40 368 402 555