Cunoaște echipa noastră talentată.

Noi înțelegem că succesul afacerilor este determinat de calitatea echipei.
CIUBOTARU DIANA-ELENA
Responsabil Cabinet Carrefour

Diana este responsabilă de buna desfășurare a cabinetului Carrefour - Calea București, este veselă, are o atitudine profesionistă și sinceră, mereu deschisă provocărilor și cerințelor pacienților. Cu o experiență de peste 4 ani în domeniu, Diana va ști sa ofere informații clare în alegerea ramelor cât și a lentilelor pentru ochelari! Se ghidează după “Whatever you'll be, don't be another brick in the wall!”

CEGA DENISA
Optometrist

A ales să fie optometrist deoarece își dorește să ajute oamenii și să le ofere șansa să privească lumea cu alți ochi. Denisa este o fire deschisă, empatică ce urmărește să fie într-o continuă dezvoltare și încearcă să acumuleze constant noi cunostințe din domeniul opticii. A activat timp de 3 ani în Anglia și mai apoi in Irlanda în unul dintre cele mai răspândite lanțuri de optici medicale din Regatul Unit. Unul dintre motto-uri ei preferate fiind: ``Where there's a will, there's a way.`` deoarece ea crede că pentru orice problemă există o soluție, dar este nevoie de motivație pentru a o găsi.

BĂNICĂ MIRUNA-ANDREEA
Optometrist

Miruna este la început de cariera , însă mereu deschisă la tot ce înseamnă nou. Își dorește să ofere purtătorilor de ocheari cele mai bune soluții pentru vederea lor. Este o persoana sociabilă și dinamică, pasionată de dezvoltare personală și deschisă în a înțelege problemele celorlalți. Merge pe principiul “Nu riști, nu câștigi”. Îi plac provocările și este mereu pregătită să le depășească. Motto-ul ce o inspiră este“Cineva care stă pe dinafară nu poate să judece ce e înăuntru” - Marin Preda

POPOVICI CRISTINA
Optometrist

A absolvit studiile Universității Transilvania din Brașov, specializarea Optometrie, este o fire deschisă, dinamică, ambițioasă, iubește natura și să ajute oamenii și animalele! Activează în acest domeniu de aproximativ 10 ani, timp în care și-a dezvoltat abilități excelente în înțelegerea nevoilor pacienților, fiecare caz în parte a purtat-o către produsul care este azi! Îi plac provocările și este mereu în căutarea unei oportunități de a face mai mult bine.
Cristina crede că “Lucrul cel mai important este calatoria, nu destinatia!”

 

KRONSTADT OPTIK CARREFOUR

TEL.: 0368 415 503 

PROGRAM de LUCRU
LUNI – DUMINICĂ
9:00 – 21:00