Suntem foarte mândrii de calitatea serviciilor și a produselor pe care le comercializăm.

Cunoaște echipa noastră talentată

Noi înțelegem că succesul afacerilor de succes este determinat de calitatea echipei.
ISTUDOR CONSTANTIN
ADMINISTRATOR

Dornic de a-și pune la dispoziția dumneavoastră experiența acumulată în cei 20 de ani, a dezvoltat o echipă de profesioniști, asigurându-se în permanență că ochii dumneavoastră se vor bucura de o vedere perfectă.

BUGA COSMIN
RESURSE UMANE ȘI MARKETING

Resursele umane şi marketing-ul sunt domeniile care îl motivează şi îl provocă să devină tot mai bun. Demonstrează că fiecare experienţă nouă îl ajută să se dezvolte atât pe plan profesional cât și personal, aducând un plus în susținerea echipei.

Dr. SCRIPCĂ ROXANA
Dr. SCRIPCĂ ROXANA
Medic specialist oftalmolog

Descrierea perfectă ”Exist pentru a performa, nu pentru a demostra!”. Medic principal al centrelor Kronstadt Optik, dedicat și extrem de perfecționist, acceptă provocările și crede cu tărie că bunul simț este cel care face diferența între bun și grozav. Autoare a mai multor publicații naționale și internaționale în domeniu, este pasionată de a se confrunta cu cele mai dificile cazuri de patologie oculară, pentru a-și depăși limitele.

Gheorghita Elena
OPTOMETRIST / RESPONSABIL CABINET SATURN

Având o experiență de 15 ani în domeniul opticii medicale este un specialist de încredere pentru pacienții de toate vârstele, oferindu-le Garanția unei vederi perfecte! Totodată, coordonează și asigură buna desfășurare a activității cabinetului Concept Store Saturn.

Popa Petroonela
ASISTENT MANAGER

Face parte de 8 ani din echipa Kronstadt Optik și realizează cu profesionalism consultanță de specialitate în domeniul opticii, precum și managementul relațiilor cu partenerii noștri.

Marc Andreea
OPTOMETRIST

Este cea mai tânără membră a echipei Kronstadt Optik, însă se dezvoltă și învață zi de zi, fiind pregătită să depășească provocările cu brio!

Ciubotaru Diana
OPTOMETRIST

Diana, cel mai nou membru al familiei Kronstadt este vesela, are o atitudine profesionista si sincera, mereu deschisa provocarilor si cerintelor pacientilor. Cu o experienta de peste 3 ani in domeniu, Diana va sti sa ofere informatii clare in alegerea ramelor cat si a lentilelor pentru ochelari!

Kronstadt Optik CONCEPT STORE MICȘUNICA

Email: contact@kronoptik.ro
Telefon: + (40)0368 418 462