Suntem foarte mândrii de calitatea serviciilor și a produselor pe care le comercializăm.
gemenii

Cunoaște echipa noastră talentată

Noi înțelegem că succesul afacerilor este determinat de calitatea echipei.
PĂDURARIU CRISTINA
Medic specialist oftalmolog

Consider că cel mai important lucru în relația medic-pacient este încrederea și respectul reciproc. Îmi plac provocările și tratez fiecare pacient în parte cu multă seriozitate. Priceperea mea ca medic oftalmolog vine întotdeauna în sprijinul pacientului deoarece cazurile cele mai dificile pot necesita pe lânga consultul clinic și investigații de specialitate, în vederea formulării unui diagnostic și alegerea tratamentului potrivit.
Pasiunea mea este oftalmopediatria deoarece iubesc copiii și ma simt bine în preajma lor.
Vă aștept la consultații cu mic cu mare, pentru a beneficia de o examinare completă.

MARC MARIA-ANDREEA
Optometrist

Maria este o persoană energică, optimistă și caldă cu pacienții Kronstadt Optik, atât copii cât și adulți. Pasionată de dezvoltare personală și psihologie, cunoștinte ce o ajută în fiecare zi în activitatea ei de optometrist. „Ochii dezvăluie puterea sufletului.”

MITICI GABRIELA-ALINA
Tehnician Optometrist

Cu peste 15 ani experiență în domeniu, Gabriela e o persoană muncitoare și caldă, atentă, implicată și foarte dedicată activității ei în cadrul centrului Kronstadt Optik. Se ghidează după citatul său preferat „Posibilitatea că un vis să se îndeplinească este cea care face că viața să fie interesantă.”

LINGURARU ANDREEA
Responsabil Cabinet Gemenii

Un profesionist în domeniul optometriei cu o experiență de peste 6 ani, este pregătită să vă ofere consultații optometrice și de screening oftalmologic la cel mai înalt nivel. Totodată, gestionează cu promptitudine și profesionalism solicitările pacienților și asigură buna desfășurare a activității în cadrul cabinetului Gemenii.

Kronstadt Optik GEMENII

Email: kronoptik_gemenii@yahoo.com
Telefon: + 40 368 462 002