Suntem foarte mândrii de calitatea serviciilor și a produselor pe care le comercializăm.
toamnei

Cunoaște echipa noastră talentată

Noi înțelegem că succesul afacerilor este determinat de calitatea echipei.
Dr. BĂDĂLUȚĂ IRINA-LAURA
Medic primar oftalmolog

Cu o experiență de peste 10 ani, s-a format și s-a specializat în oftalmologia generală, oftalmopediatrie, în patologia polului anterior și posterior la adulți și copii, fiind bucuroasă să vă întâmpine cu multă răbdare la Kronstadt Optik - Cabinetul Toamnei.

ISTOK JULIA
Responsabil Cabinet Toamnei

Cu aproape 5 ani de experiență , este dedicată profesiei, îi place să își asculte cu răbdare pacienții , să îi sfătuiască găsind întotdeauna cele mai bune soluții pentru ei. Ambițioasă și mereu deschisă provocărilor, oferă consultații de specialitate cu profesionalism și determinare. Totodată, coordonează întreaga activitate a cabinetului Toamnei și se asigură că toate așteptările dumneavoastră vor fi depășite.

RECEAN SÎNZIANA – GEORGIANA
Optometrist

Sînziana, vine cu o experienta de 5 ani in domeniul optometriei, este caracterizata de: dinamică, profesionalism, deschisă provocărilor, se dezvoltă învățând zilnic prin implicarea sa . Acest fapt este datorat unui singur scop: mulțumirea și satisfacerea pacientilor cu care intră în contact. Are încredere în citatul sau preferat „Toate visele tale se vor împlini dacă ai curajul să le urmezi „ Walt Disney

Kronstadt Optik TOAMNEI

Email: kronoptik_toamnei@yahoo.com
Telefon: + 40 368 884 876