Suntem foarte mândrii de calitatea serviciilor și a produselor pe care le comercializăm.
DSC_0443

Cunoaște echipa noastră talentată

Noi înțelegem că succesul afacerilor este determinat de calitatea echipei.
Dr. BĂDĂLUȚĂ IRINA-LAURA
Medic primar oftalmolog

Cu o experiență de peste 10 ani, s-a format și s-a specializat în oftalmologia generală, oftalmopediatrie, în patologia polului anterior și posterior la adulți și copii, fiind bucuroasă să vă întâmpine cu multă răbdare la Kronstadt Optik - Cabinetul Toamnei.

TOMA ANCUȚA IONELA
Optometrist

Activând în acest domeniu din 2017, Anca a dat dovadă de perseverență și meticulozitate care mai târziu au ajutat-o să se dezvolte pe plan profesional. Este o fire deschisă în a înțelege problemele, oferă soluții diverse și se adaptează în funcție de nevoile clienților. Dorința de a se dezvolta în continuare este neînfrânată, căutând mereu provocări noi și oportunități în domeniul opticii. Pasionată de medicină, își petrece timpul liber citind cărți din acest domeniu. Optimistă și veselă din fire, aceasta se regăsește în citatul lui Thomas Francis Wilson: `` Zâmbetul este fericirea care se află chiar sub nasul tău! `` .

ONEA DENISA-MARIA
Optometrist

Denisa face parte din echipa Kronstadt Optik de peste 3 ani și consideră că atunci când ești empatic cu purtătorul de ochelari jumătate din treabă este deja făcută. Fire sensibilă și prietenoasă, Denisei îi place să asculte cu atenție interlocutorul și să ofere cele mai bune soluții, specifice tipului de nevoie pe care acesta o are. Denisa este inspirată de următorul citat” Mergi în viață cu o licărire în ochi, cu un zâmbet pe față și cu un scop măreț în inimă.” Wiliam James

Kronstadt Optik TOAMNEI

Email: kronoptik_toamnei@yahoo.com
Telefon: + 40 368 884 876

PROGRAM de LUCRU

LUNI-VINERI 9:00-19:00

SÂMBĂTĂ 9:30- 14:00

DUMINICĂ ÎNCHIS